donderdag 9 juni 2011

Prince terug te zien in België*!!!

De man mag door zijn lengte gratis binnen in vele pretparken (sommigen hebben alle geluk), een ticket voor zijn eigen concert in Gent kost je toch 78 € voor een ‘standaardplaats’ en 128€ voor een stekje in de ‘Golden Circle’. Over de prijzen op zwarte markt zullen we maar zwijgen. Het gaat hier over ‘The Artist Formerly Known As kleine paarse uk’, nu terug gewoon Prince (nee, niet die van de koeken)!!! Op 6 juli zal zijne ‘hoogheid’ concerteren op het Sint-Pietersplein! We voelen het aan ons water dat het één van die optredens is waar je zeker bij moet zijn!!! Helaas zijn alle 15 000 tickets de deur uit! 15 000 tickets staat gelijk voor 15 000 gelukzakken want qua live-reputatie kent Prince zijn gelijke niet!

Geen ticket? De bibliotheek kan u troosten met de vele Prince-CD’s die de collectie rijk is. Er wordt gefluisterd dat wanneer je die CD’s stapelt, deze stapel overeenkomt met de lengte van Prince!
Alle gekheid op een stokje! Een beetje dollen met zijn gestalte moet kunnen… maar over zijn muzikale meesterschap valt in ieder geval geen slecht woord te zeggen!!! Daar zullen die 15 000 gelukzakken gegarandeerd getuige van zijn!!!
*Tenzij je er vlak voor staat en het vertikt je hoofd omlaag te houden!

1 opmerking: