vrijdag 12 augustus 2011

Feest in het Park

Gisteren gaven Flip Kowlier en Stereo MC's het startschot van het Oudenaardse festival Feest in het Park. Wij waren erbij en zagen dat het goed was! Vanavond komt het jonge volkje ongetwijfeld aan z'n trekken met kleppers als Stephen Marley, Sean Paul en The Subs (bekend van hun hit 'Face of the planet').

Morgen zijn onder andere Gabriel Rios, Das Pop en onze persoonlijke favoriet Seasick Steve van de partij . Hij tovert de meest verslavende bluesmuziek uit zijn 'Three string trance wonder'  en zijn 'Mississippi Drum Machine' en is dus meer dan een waardige vervanger voor Pete Doherty, die (alweer) in de rats zit. Laat uw baard nú maar al groeien, oefen op het ritmisch-meestampen-met-de-voet en haal uw houthakkershemdje maar uit de kast! Hieronder hoor je nog eens zijn hit 'Dog house blues', live bij zijn 'ontdekker' Jools Holland.


Zondag zullen en Arno en Triggerfinger waarschijnlijk de grote publiekstrekkers zijn, maar de groep die net vóór Triggerfinger speelt, verdient zeker ook uw bevallige aanwezigheid. Shantel & Bucovina Club Orkester zullen de tent met hun balkanbeats ongetwijfeld in lichterlaaie zetten. FEEST! (in het park).
Tip van de bib, gratis en voor niets: vergeet uw kajtsjoe botten niet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten