maandag 10 oktober 2011

Affichewedstrijd
hebben we een wedstrijd!!!

Want wat zou een bibliotheekweek zijn zonder een wedstrijd? Dat zou krak hetzelfde zijn als Nicole zonder Hugo, yin zonder yang en Frank Deboosere zonder snor! Met andere woorden: niet compleet!

Wat houdt de wedstrijd in?

Doorheen Waregem, Sint-Eloois-Vijve, Desselgem en Beveren-Leie hangen bibliotheekaffiches in de etalages van een aantal handelszaken. Op deze affiches staan de winkeliers, restauranthouders, kappers,… samen met hun bibliotheekgetuigenis en een voorwerp.

Ga met een deelnemingsformulier op stap en bezoek alle handelszaken waar bibliotheekaffiches uithangen. Elke bib heeft haar eigen affichewedstrijd (Waregem, Sint-Eloois-Vijve en Desselgem + Beveren-Leie), er zijn dus ook drie verschillende wedstrijdformulieren. De formulieren kan men afhalen in de respectievelijke bib of deelnemende handelszaken. Op het deelnemingsformulier moet men het geselecteerde voorwerp (dat de handelaars in de handen houden) linken aan de juiste winkels.

Daarna hoeft men enkel nog de schiftingsvraag te beantwoorden en het formulier naar de bib te brengen om kans te maken op een mooie prijs!

Succes!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten