maandag 7 november 2011

SuperVlieg gaat op jacht

Voor het derde jaar op rij komt SuperVlieg naar Waregem! Op zondag 13 november (Sint-Hubertus voor de dierenvrienden) kan je deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. Op de website van SuperVlieg kan je het volledige programma bekijken. Ook in de bib kan je terecht voor meer informatie. We zetten alvast enkele workshops op een rijtje:

Word SuperVlieg-DJ voor 1 dag!Leer scratchen en aan de knopjes prutsen en word de nieuwe Regi. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag op sally.devoldere@waregem.be.

Poëtisch kapsalon
De kakelende kapsters van het Poëtisch kapsalon betoveren elk kind met een grappig kapsel en toveren de gezichtjes om tot knappe kunstwerkjes.

Kamishibaifiets
Theater op een fiets, een voorstelling om van te snoepen!

SuperVlieg-ontbijt
Om 8.30u kan je al terecht in de Guido Gezelleschool voor een smakelijk ontbijt. SMAKkaarten hiervoor zijn te koop in de stadswinkel en kosten vijf euro.

Digitaal tekenen
Leer tekenen op een iPad in de Stedelijke Academie Beeldende Kunst!

Buttons maken
Bedenk zelf een leuk ontwerp en maak er een supercoole button van.

De jager redt Roodkapje
Duik in de coulissen van Roodkapje en neem zelf deel aan dit wonderlijke sprookje.
Verder kan je jouw huisdier laten zegenen en de paardenstoet bewonderen, zelf meedoen in Roodkapje, leuke kinderfilms bekijken, ... Kortom, voor elk wat wils! Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder!
Tot zondag?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten