dinsdag 10 juli 2012

Bib sluit op 11 en 21 juli

Morgen viert Vlaanderen feest op en op 21 juli mag de gehele natie met z'n vlag staan zwaaien. Op beide dagen sluiten wij zodat u kan deelnemen aan activiteiten allerhande. Als dat niet sympathiek is...

Welke activiteiten mogen dat dan wel zijn, horen wij u vragen?
Morgen kan u in Waregem terecht voor de academische zitting met als centrale gast Guido Fonteyn (Brusselaar, journalist en Walloniëkenner). Meer info hierover op de site van Stad Waregem.

In Brussel gaan ze dan weer de muzikale tour op met optredens van o.a. Raymond Van het Groenewoud (samen met Hannelore Bedert, Flip Kowlier en anderen) en Manu Chao (uitverkocht).

Op 21 juli is er hier in Waregem om 10u45 een H. Mis voor Vorst en Vaderland in de Dekenale Kerk (op de Markt). Ook hierover staat meer op de site van Waregem.

U kan ook gewoon met uw kroost een voorraad boeken komen inslaan (en op zoek gaan naar de Schat van Vlieg!) en lekker voor de haard kruipen onder een fleeceke en met een zatte warme chocomelk. Of koppig buiten zitten verkleumen met een sangria natuurlijk, zoals u verkiest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten