dinsdag 21 augustus 2012

Kinder- en Jeugdjury gaat opnieuw van start (en zoekt nog een gemotiveerde begeleider)

Ken jij de KJV al? KJV staat voor Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen en we zijn op zoek naar gemotiveerde juryleden die graag boeken lezen! In Waregem hebben we vier leesgroepen, voor enthousiaste lezers vanaf het 3de leerjaar tot en met het 4de middelbaar.
Je krijgt de kans om tien supercoole boeken te lezen en zoals een echt jurylid mag je elk boek punten geven. Tussen oktober en april komen we vier keer samen en bespreken we de boeken, spelen we een spel, doen we een quiz... . Daarna houden we nog een eindstemming en op 12 mei gaan we met z'n allen naar Brugge voor het slotfeest. Ben je benieuwd naar zoveel leuks? Schrijf je dan in vóór 19 september. De folder met inschrijvingsstrook kan je aan de infobalie verkrijgen. Geef je ingevulde strook af in de bib of mail de nodige gegevens door naar philip.cottenie@waregem.be (naam, voornaam, adres, telefoon, mailadres, 'in september start ik in leerjaar ...' en 'ik ben een nieuw kjv-lid / ik was al lid van de kjv / ik heb een broer of zus in de kjv').
Wie ingeschreven is, ontvangt een uitnodiging voor de startvergadering. Hopelijk tot dan!
Startvergadering KJV
vrijdag 28 september, 18u30-20u
CC De Schakel, oranje zaal
Schakelstraat 8
Waregem
toegang gratis, inschrijven verplicht (in de bib of op bibliotheek@waregem.be)


Word jij de nieuwe KJV-begeleider?
Ben je 18 jaar of ouder, lees je graag en kan je goed met kinderen en jongeren overweg? Dan ben jij de M/V die we zoeken!
Vier keer per jaar bespreek je samen met jouw leesgroep in totaal 10 boeken. Met ondersteuning vanuit de bib probeer je er telkens iets leuks van te maken (quizzen, een spel spelen, knutselen, …).
Wil je vrijblijvend meer info? Vraag dan in de bib naar Philip, Sally of Eva, bel ons op 056/62.13.70 of mail naar bibliotheek@waregem.be .

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen