maandag 10 september 2012

CultuurSportMarkt meets Boekenverkoop meets Sing for the Climate!

September is traditioneel een drukke maand en voor velen onder jullie staat de agenda al goed volgeboekt. Wij bieden jullie de kans om cultureel verantwoord te zijn, geld te besparen en tussendoor nog even de planeet van een te vroege ondergang te redden! En dat op één enkele dag, in het hart van Waregem. Magic? O nee, gewoon CultuurSportmarkt meets Boekenverkoop meets Sing for the climate!

Na enkele succesvolle edities organiseren we op zaterdag 15 september van 15.00u. tot 18.00u. de 4e editie van de CultuurSportMarkt. Wie er de vorige edities bij was, weet intussen dat deze kleurrijke festivalmarkt op het esplanadeplein, in combinatie met de culturele seizoensstart van cc De Schakel, jong en oud laat proeven van vrije tijd in alle vormen. Tientallen groot-Waregemse sport- en cultuurverenigingen laten het beste van zichzelf zien, in de hoop jullie te overtuigen. Speciaal voor de kinderen vind je onder andere een heus avonturendorp! Daarnaast is er, zoals je hieronder ziet, heel wat animatie voorzien.
15.00u. Koninklijke Fanfare Hoger Op
15.30u. Waregems Harmonieorkest
16.00u. Initiatie Spinning (Bike-Fun vzw)
16.30u. Dansoptreden De Ware DeciBels (OKRA Sport)
16.45u. Gitaarensemble Alegria (in de Mustang)
17.00u. Initiatie Zumba (WaregemSportCenter)
17.30u. Sing For The Climate

Om 17u30 zingen we met z'n allen, voor een beter klimaat en omdat Nic Balthazar en tientallen andere BV's het zo mooi vragen (zie filmpje hieronder).

Jullie favoriete bibliotheek kan en mag uiteraard niet ontbreken op de CultuurSportMarkt! Bezoek zeker onze stand, en ga ook eens snuisteren op onze boekenverkoop in de Raadzaal als je dan toch in de buurt bent. Er zijn batjes te doen!

Ontdek het volledige sprankelende aanbod van de CultuurSportmarkt hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten