dinsdag 22 januari 2013

SX, Rolling Stones, Mory Kanté, AC/DC, Vitalic, Jessie Ware,...

We citeren Frank: "Met dit weer blijf je beter binnen". De weerman der weermannen heeft een punt! Het is ijzig koud, de kans om nu horizontaal tegen de grond te gaan is groter dan in pakweg midden augustus (tenzij die laatste Duvel op dat zonnige terras er toch teveel aan was) en het is zo vroeg donker dat  je na 'Thuis' al denkt dat het een flink stuk in de nacht is.

Toch zal Frank het beamen dat het leuker thuisblijven is met een mooi muziekje op de achtergrond. Waag je dus toch maar naar onze gereorganiseerde 'beeld- en geluidafdeling' en kom scharrelen tussen onze nieuwe muziekaanwinsten.

Liggen hier onder andere op je te wachten: Alicia Keys (je zou voor minder naar de bib komen), Jessie Ware, de onverslijtbare Rolling Stones (verzamelaar Grrr! met het heerlijk stampende Doom & gloom), de nieuwe Adamo, Muse, Green Day, Mory Kanté, Bruno Vanden Broecke,...

 

Via onze Grooveshark (zie hiernaast) kan je alvast luisteren naar een aantal nummers uit onze nieuw aangekocht cd's.Geen opmerkingen:

Een reactie posten