donderdag 22 augustus 2013

Waregem Koerse Feesten starten vandaag!

Vandaag begint wat voor menig Waregemnaar het hoogtepunt van het jaar is: de Waregem Koerse Feesten. Het volledig programma vindt u terug op de officiële website maar wij geven u alvast enkele hoogtepunten mee. Vergeet niet dat de bibliotheek gesloten is op maandag 26 en dinsdag 27 augustus!

Donderdag 22/8 (vandaag dus) wordt de kermis feestelijk geopend door het schepencollege. Om 18u zijn er gratis oliebollen te verkrijgen, een kwartier later begint het gratis kwartier kermis voor iedereen.

Vrijdag 23/8 komen zowel de senioren als de comedyliefhebbers aan hun trekken met de Seniorensteeple (met Salim Seghers en Trisha) en de Nacht van de Humor (met David Galle, Dennis Nowé, Piv Huvluv, Kamagurka en Gili), allebei voor het eerst in Waregem Expo.

                                              


Op zaterdag 24/8 is Park Baron Casier the place to be voor jong en oud. Om 13u30 begint de Kleinste Steeple, een fantastisch evenement voor kinderen met een picknick, internationaal straattheater en een heus dansfestijn. Niet te missen! 's Avonds is er een nieuwe editie van Bavik Live met o.a. Viva La Fête en DJ Otto-Jan Ham.

           
                              Granny Turismo
Wie zaterdagavond niet weggeraakt is uit het Park Baron Casier kan er op zondag naadloos overgaan naar Mabatobato, een exotische mix van wereldmuziek, dans, een wereldkinderdorp en een Zuiderse info- en cultuurmarkt.

 Proyeccion Latina 

Maandag 26/8 vindt de 43ste jaarmarkt plaats en alweer Bavik Live met o.a. Café Flamand, een muzikale show met Peter Van de Veire en Miguel Wiels. Op en rond de markt valt de hele avond en nacht wel iets te beleven in een van de talrijke café's. Een greep uit het aanbod: salsa-initiatie, crazy cocktail-night en DJ Sven Ornelis himself!


Op dinsdag 27/8 wordt Waregem weer overspoeld door tienduizenden liefhebbers van paarden, leute, hoeden en nog meer leute want dan galopperen de paarden al voor de 166ste keer over de Ierse Berm tijdens Waregem Koerse. Om 22u sluiten we af met vuurwerk aan de stadionvijvers (u weet wel, vlak bij uw favoriete bibliotheek...).


Woensdag 28/8 ten slotte kunnen Waregemnaren met een handicap genieten van een gratis namiddag foor. Vooraf inschrijven bij de sociale dienst is wel noodzakelijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten