maandag 23 december 2013

Cadeautips van de bib

Wij verdenken ons bomma er nog steeds van dat ze die spuuglelijke flanellen pyjama’s per container aankocht. Ieder jaar kregen we er één cadeau onder de kerstboom. “En ’t is nen warmen zulle." Ook tante nonneke wist ons ieder jaar te verblijden met zelfgebreide pulls. “In de Congo krijgen ze zo geen cadeaus." Dacht ik bij mezelf: (1) de gelukzakken, (2) bij die tropische temperaturen is een frisse wollen pull altijd welkom.

We moeten het toegeven, cadeaus kopen is niet gemakkelijk. Maar je kunt tenminste een goede poging wagen. En de bibliotheek wil je daarbij helpen.

Flikker eens een cd onder de mooi opgesmukte kerstboom! Iedereen luistert wel eens graag naar een mooi muziekje en je steunt er ook de slabakkende muziekindustrie mee!

Zoek je inspiratie of wil je een plaat eens voorbeluisteren vooraleer je ze bij de platenboer aanschaft? Kijk dan eens in onze catalogus of spring binnen in de bibliotheek en ontdek nu in ons rek met nieuwe aanwinsten:

Deze week werd bekendgemaakt dat Pearl Jam in juli op het grote podium van Werchter staat, bij ons staat hun nieuwste cd ‘Lightning Bolt’ nu al in ons rek met nieuwe aanwinsten. Het ideale cadeau voor je kleinkind Ruben die de hit ‘Sirens’ in de Afrekening van Studio Brussel stemde en deze zomer op de festivalweide zal te vinden zijn.

Er lijkt geen slijt te komen op Cher (het is natuurlijk algemeen geweten dat plastic moeilijk afbreekt). De zangeres is ondertussen 67 en bracht onlangs ‘Closer to the truth’ uit. Een beter geschenk kan tante Conny, die opkijkt naar iedereen waarop de tijd geen vat lijkt te hebben, niet wensen. De drie overdadig gemaquilleerde en geparfumeerde klapzoenen krijg je er gratis bij.Of kom eens kijken/luisteren of de nieuwe verzamel-cd ‘Jaar van de gitaar vol.2’ hitjes bevat die uw man Patrick doet terugdenken aan zijn wilde (j)(h)aren.  The Pixies, T.C. Matic, The Stone Roses, ze staan er allen op. Aangevuld met nieuw jong geweld zoals Kasabian, MGMT en Miles Kane. Zo kan hij ook met de jonge garde nog meepraten over muziek!Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit ons aanbod aanwinsten. We hebben nog fijn nieuw werk in de aanbieding van o.a. Jake Bugg, Tindersticks, Tamikrest, DAAU, Céline Dion, Andrea Bocelli,... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten