woensdag 29 januari 2014

Jeugdboekenweek 2014

Onlangs kreeg onze bibliotheek het onaangename bezoek van het ministerie van ondefinieerbaar punctueel nutteloze zaken. Maar liefst 32 ambtenaren kamden de bibliotheek heel precies en volledig uit op zoek naar inbreuken. Op basis van het uiteindelijke rapport van hun onderzoek werd, helaas, beslist om de jeugdbibliotheek van Waregem te (slik) sluiten. De minister van ondefinieerbaar punctueel nutteloze zaken is alvast mee met zijn tijd en stuurde ons een videoboodschap met het besluit van het onderzoek.

 

Elke zichzelf respecterende stad heeft natuurlijk een jeugdbibliotheek. Een definitieve sluiting zou een ramp betekenen. Help ons en kom met je klas tijdens de Jeugdboekenweek naar de bibliotheek. Samen proberen we, door het spelen van het Jeugdboekenweekspel (tussen 10 maart en 4 april), de minister ervan te overtuigen om de jeugdbibliotheek open te houden.

Ben je leerkracht in Waregem en sta je in een klas van het derde kleuter tot het zesde leerjaar? Schrijf dan je klas in via deze link.

Tijdens de jeugdboekenweek kan je ook deelnemen aan een lezing of workshop van een bekende auteur of illustrator. Het programma vind je onderaan deze pagina. Inschrijven kan je eveneens via deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten