vrijdag 16 mei 2014

Volg de bib op Facebook!

Zingt ende juicht, de bib heeft (eindelijk) een Facebookpagina!

De bibliotheek heeft nu ook een Facebook-pagina. Word fan, 'Vind ons leuk' en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen in de bib. Bekijk onze tips en lees wat anderen ervan vinden. 

De bib wil op Facebook eigen activiteiten aankondigen en er dan nog even op terugblikken met foto’s of filmpjes. Wanneer komt de volgende bibquiz? Kan ik nog inschrijven voor een voorleesontbijt? Wie is er te gast tijdens de Bibweek? Allemaal vragen waarop je voortaan ook op Facebook meteen het antwoord kent.

We gaan aanraders presenteren en links delen uit de culturele actualiteit (boekenprijzen, Oscars,…). Elke week lees je welke boekverfilmingen op tv geprogrammeerd zijn. Regelmatig ontdek je de nieuwste aanwinsten uit onze collectie (romans, jeugdboeken, dvd’s, cd’s). Komt de “zomer van het spannende boek” er weer aan, dan overstelpen we je met voorgeproefd vers thriller-leesvoer. Je mag geregeld nog andere inspirerende themalijstjes verwachten bij belangrijke gebeurtenissen (bv. de Groote Oorlog herdacht).

En we zullen natuurlijk ook wel eens een warme oproep lanceren, naar jouw mening of jouw creatieve input.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten